Bloemen in jouw zaak

Droogbloemeninstallaties

Ben je op zoek naar een unieke pampasinstallatie voor in jullie zaak of een droogbloemeninstallatie die jullie ruimte kan opfleuren en jullie merk mee kan ondersteunen? Dan bekijken we graag samen hoe we er een uniek stuk van kunnen maken!

Met droogbloemen kunnen we een installatie op maat voorzien waar je afhankelijk van de omstandigheden, zoals bijvoorbeeld de hoeveelheid rechtstreeks zonlicht, maanden tot zelf een jaar van kan gebruik maken als decoratie in je zaak of winkel. Dankzij de heldere kleuren van droogbloemen kunnen we een blikvanger creëren in je gewenste kleurenpalet die meteen voor een knaleffect kan zorgen en je zaak kan omtoveren tot een elegante en moderne ruimte. Een pampasinstallatie of bloemenwolk staat bijvoorbeeld prachtig in een winkeletalage, als wanddecoratie in een schoonheidssalon of kan zelfs de inkomhal van jouw bedrijf instagramwaardig maken.

Wil je graag meer weten over een droogbloemeninstallatie op maat? Vul dan hieronder het contactformulier in en wij bezorgen je een offerte op maat.

 

Felgekleurde roze, beige en paarse pampas die een wolkvormige pampasinstallatie tegen de muur vormen waar in het midden een neonlicht hangt met de woorden The Labb opClose-up van een pampasinstallatie die tegen de muur werd bevestigd in felroze kleuren met een neonbord met merknaam op

Verse bloemen op kantoor of in jouw winkelruimte?

Hecht je belang aan een positieve klantenervaring en wil je een goede indruk achterlaten als bedrijf? Of wil je jouw werknemers of collega's onderdompelen in een heerlijke bloemenweelde die hen net dat tikkeltje enthousiaster maakt om naar het werk laat komen? 

 We zijn met zijn allen steeds meer op zoek naar verbinding met de natuur. Verse bloemen en planten maken dan ook steeds meer deel uit van bijvoorbeeld reclamecampagnes en de bedrijfscultuur en daarom verzorgen wij graag uniek en modern bloemwerk voor bij jou op kantoor of in de winkel!

 Waar wij voor staan? We creëren modern en hip (en liefst kleurrijk) bloemwerk met kwalitatieve seizoensbloemen die liefst ook nog eens lekker ruiken. Je kan zonder enig omkijken onze bloemen laten leveren of laten plaatsen aan bijvoorbeeld de balie of in de ontvangsthal en wij zorgen dat alles er geweldig uitziet! Voor een bijpassende vaas of schaal zorgen wij, en het afval nemen wij met plezier weer mee als we een nieuw en fris bloemstuk of boeket snijbloemen komen plaatsen.

Wil je graag meer weten over onze formules van verse bloemen op kantoor geleverd? Vul dan hieronder het contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. 

 

Modern bloemstuk dat in een cilindervormige groene bloempot werd gemaakt met pastelkleurige snijbloemen zoals polianthes en gele tuinrozen Modern bloemstuk omhoog gehouden door vrouw met gele tuinrozen, nude chrysanten, allium en crazy beans samengesteld in een moderne lichtgrijze compotevaas

Contacteer ons:

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

ACCESSOIRES van DROOGBLOEMEN

Handgemaakt in ons atelier te mechelen

EVENTS - MAATWERK

Bloemen met een gouden randje