Van bloemen genieten op een duurzame manier? Het kan!

Get to know us Flannel. we want to win your hearts with more sustainable forever flowers
 
Hallo bloemenliefhebbers!
 
Zo leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Je vraagt je vast af wie we zijn en waarom we FLANNEL zijn gestart. FLANNEL werd in juni 2020 opgericht door Annelies, en is een online bloemenbar waar je terecht kan voor droogbloemen en gepreserveerde bloemen die veel langer meegaan dan welk boeket verse bloemen dan ook. Ons hart gaat uit naar het milieu, en in combinatie met een liefde voor bloemen vonden we het tijd voor een duurzaam concept om van bloemen te blijven genieten!
 

Kijk gerust even rond in onze webshop. Je vindt er boeketten in verschillende maten en ontwerpen, bloementassen, bloemenkronen en een bruiloftscollectie die van elke gelegenheid een (klein) feestje maakt. Wij maken alles met de hand en op bestelling, dus niet één item is precies hetzelfde. Onze ontwerpstijl staat voor uitbundige en vrolijke bloemontwerpen met een luxueuze uitstraling én oog voor detail. Ze worden met zorg en liefde voor je samengesteld. 

 

Wil je graag zelf aan de slag met bloemen? Wij helpen je graag verder! Wij vinden het werken met bloemen heerlijk en delen onze ervaring maar al te graag met jou. het creëren vereist een zekere focus, en het is zo leuk om je eigen stijl en technieken te zien evolueren en verbeteren. In onze bloemenbar vind je bundels en takken om mee aan de slag te gaan, of je kan voor een DIY pakket kiezen waarbij wij voor de nodige materialen én handleiding zorgen.

 

Wil jij graag weten waar ons avontuur nog verder naartoe gaat? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte!