Verzendbeleid

Iets gevonden in onze webshop en klaar om te bestellen? Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan wij aan de slag voor je. Alle producten in onze webshop zijn handgemaakt en vragen dus enige voorbereidingstijd. We streven ernaar jouw pakketje binnen 3 tot maximaal 5 werkdagen te verzenden. Helaas is het niet mogelijk om producten uit onze webshop op een specifieke te leveren, bestel daarom altijd tijdig als het om een speciale gebeurtenis gaat!

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Aarzel dan zeker niet om ons mailadres via het e-mail info@flannel.be of per telefoon / SMS / whatsapp + 32495 / 62.86.66 tijdens kantooruren.

 

Leveringsopties

1. De Post

Eens je pakketje door ons werd klaargemaakt bezorgen wij het aan Bpost. Zij gaan verder aan de slag en zorgen dat het pakketje tot bij jou wordt. Je mag een bevestigingse-mail verwacht die meer informatie bevat over wanneer je jouw bestelling mag verwachten. 

Kreeg je geen bevestigingse-mail of duurt de levering van je pakje langer dan 12 werkdagen? Dan bestaat de kans dat er iets mis is gegaan. Neem in dit geval zelfs contact met ons op (info@flannel.be, + 32495 / 62.86.66 tijdens kantooruren) en we gaan zo snel mogelijk na wat er precies aan de hand is en zoeken naar een oplossing.

2. Lokale levering in Mechelen

 Ben je, net als wij, een echte Mechelaar? En nog eens gek van onze bloemen ook? Wij leveren ze graag aan je deur! Kies bij check-out voor de optie Local Delivery (lokale levering) en we sturen je een berichtje / SMS met het geplande tijdstip van levering, wat gemiddeld tussen 17 en 19u plaats zal vinden.

Tarief voor verzending:

BE: 6,80 EUR

NL & LUX: 7,90 EUR

FR & DUI: 8,90 EUR 

GB: 12,50 EUR

EU: 18 EUR